Τρόποι αποστολής

Πολιτική αποστολών

Για την παράδοση των αγορών σας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ELTA COURIER και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Εκτέλεση παραγγελιών

Το  e-Shop μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 15:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σας στο site του συνεργαζόμενου courier.

Έξοδα αποστολής

Οι παραδόσεις εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της ELTA COURIER σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Για αγορές άνω των 200€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 200€ το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 4,6€ μέχρι 2 κιλά + 1,40€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά επιπλέον κιλό για παράδοση (1-3 εργάσιμες).

Ευρώπη

Οι παραδόσεις εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω της DHL Courier σε 1-6 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος στης standard αποστολής μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 14,30€ + 2,20€ ανά επιπλέον μισό κιλό (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

* Για Ηνωμένο Βασίλειο, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία, Ελβετία, Ισλανδία, Κόσοβο, Λιχτενστάιν, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νορβηγία, Σερβία, Σαν Μαρίνο, Τουρκία το κόστος της standard αποστολής μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 19,30€ + 2,30€ ανά επιπλέον μισό κιλό (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

* Οι αποστολές εκτός Ε.Ε. υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού, δασμούς και φόρους και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη.