Όροι χρήσης

Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελίας σας. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος ανέρχεται σε 1,70 € (συν ΦΠΑ). Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς παραγγελίας.

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι καθαρά, χωρίς ίχνη αποσμητικού, μακιγιάζ και αρωμάτων. Τα ρούχα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί ή πλυθεί.

Η εταιρεία Falf διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται καθώς και τις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο καταναλωτής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

Ρουπακιά-Μπέσκα ΟΕ
Falf
Ερυθρού Σταυρού 9-17
ΤΚ 41221
ΛΑΡΙΣΑ

Επιστροφή προϊόντων από Ευρώπη

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς παραγγελίας.  Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν και το ελέγξουμε θα επικοινωνήσουμε μαζί μας μέσω email.

Αλλαγή Προϊόντος

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο προϊόν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να γίνει κράτηση στο νέο προϊόν μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα σας αποσταλεί η αλλαγή στην διεύθυνση της αρχικής παραγγελίας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή με άλλο προϊόν, χρώμα ή μέγεθος στο φυσικό κατάστημα Falf Minimal Chic, Λάρισα αρκεί να έχετε μαζί την απόδειξη της αγοράς.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν και ελεγχθούν (2-3 εργάσιμες ημέρες). Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική, χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας. Στην περίπτωση που η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Η επιστροφή χρημάτων από online αγορές δεν είναι δυνατή στο φυσικό μας κατάστημα (Falf minimal chic, Λάρισα).

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο +30 2410533683 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της.

Πολιτική αποστολών

Για την παράδοση των αγορών σας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ELTA COURIER και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Εκτέλεση παραγγελιών

Το  e-Shop μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 15:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σας στο site του συνεργαζόμενου courier.

Έξοδα αποστολής

Οι παραδόσεις εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της ELTA COURIER σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Για αγορές άνω των 150€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για αγορές κάτω των 150€ το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 4,6€ μέχρι 2 κιλά + 1,40€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά επιπλέον κιλό για παράδοση (1-3 εργάσιμες).

Ευρώπη

Οι παραδόσεις εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω της DHL Courier σε 1-6 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος στης standard αποστολής μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 14,30€ + 2,20€ ανά επιπλέον μισό κιλό (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Για αγορές άνω των 200 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν.

* Για Ηνωμένο Βασίλειο, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία, Ελβετία, Ισλανδία, Κόσοβο, Λιχτενστάιν, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νορβηγία, Σερβία, Σαν Μαρίνο, Τουρκία το κόστος της standard αποστολής μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 19,30€ + 2,30€ ανά επιπλέον μισό κιλό (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

* Οι αποστολές εκτός Ε.Ε. υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού, δασμούς και φόρους και επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη.

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παραθέτουμε τους κάτωθι εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Τραπεζική κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό:

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR8301103970000039701875930
Κωδικός Τράπεζας(BIC) : ETHNGRAA
Δικαιούχος : ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΜΠΕΣΚΑ Ο.Ε.

Το ποσό που εισπράττεται στον τραπεζικό  μας λογαριασμό θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας.  Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Για να αποφευχθούν καθυστερήσεις, παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας. Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής Κάρτας

Το Falf e-shop δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express. Το Falf e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, πραγματοποιείται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας.

 

Πολιτική απορρήτου

1.Η εταιρεία μας

Η εταιρεία FALF, εφεξής Εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα της την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σκοπός της παρούσας δήλωσης είναι να ενημερώνεστε για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.falf.gr  Η συλλογή, χρήση και επεξεργασία των πληροφοριών σας εκ μέρους μας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή στις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 679/2016 και του Ν. 4624/2019. Περαιτέρω, σας παρουσιάζει τον τρόπο, με τον οποίο θωρακίζουμε τις πληροφορίες σας και τα δεδομένα σας, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα.

Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η εταιρεία Falf.

2 . Προσωπικά Δεδομένα

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας  για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη, για να διαχειριστούμε τις αγορές προϊόντων είτε από το ηλεκτρονικό, είτε από το φυσικό μας κατάστημα, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας καθώς και, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, για να σας στείλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες.

3. Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Νομιμοποιούμαστε για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για διάφορους λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να τα επεξεργαστούμε για την εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας κατά την εγγραφή και κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας. Τα χρησιμοποιούμε επιπλέον και για λόγους όπως το συμφέρον μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή η συγκατάθεση που μας δίνετε για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο.

4. Γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς τα δεδομένα σας χρειάζεται να επεξεργαστούμε ένα ή περισσότερα από τα δεδομένα σας, τα οποία γενικά θα είναι, κατά περίπτωση, τα κάτωθι:

 1. Τα στοιχεία ταυτότητας σας, ονοματεπώνυμο
 2. Ταχυδρομική διεύθυνση. Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας σας για σκοπούς παράδοσης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
 3. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και για προωθητικές ενέργειες.
 4. Λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Συλλέγουμε λοιπά στοιχεία επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα τον αριθμό τηλεφώνου των πελατών μας για να παρέχουμε καλύτερα και ταχύτερα τις υπηρεσίες μας.
 5. Στοιχεία τιμολόγησης. Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα στοιχεία το Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. κ.λπ.

5. Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

 • όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας,
 • όταν πραγματοποιείτε αγορές από το e-shop μας ή από το κατάστημα μας,
 • όταν σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας,
 • όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους που διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

6. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, είναι απαραίτητη για την συνολική διαχείριση της παραγγελίας σας από την εταιρεία. Σε αυτή τη διαχείριση συμπεριλαμβάνεται και η ανίχνευση διαδικτυακής απάτης και απάτης σχετικά με τα σύγχρονα μέσα πληρωμής, η πρόληψη και η διαχείριση των περιστατικών πληρωμής (μη πληρωμής) και η διατήρηση των δικαιωμάτων της εταιρείας σχετικά με την εμπορική της δραστηριότητα.
Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών/κατάρτιση προφίλ, βασίζεται αποκλειστικά στη συγκατάθεση σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

7. Με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, μπορεί να χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα και μόνο εφόσον πρώτα σας έχουμε ενημερώσει και έχουμε λάβει τη ρητή συγκατάθεση σας για τον σκοπό αυτό. Σε κάθε περίπτωση μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς.

8. Χρόνος διατήρησης προσωπικών δεδομένων

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας εξαρτάται από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε:

 • Για την εκτέλεση της παραγγελίας των προϊόντων μας, θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και για την πληρέστερη ικανοποίηση αιτημάτων σας σε σχέση με την εκάστοτε παραγγελία.
 • Για τους σκοπούς marketing/προωθητικών ενεργειών, θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας καθ’ όλητη διάρκεια της συναλλακτικής μας σχέσης, εκτός και εάν μας δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερώσεις για τους σκοπούς αυτούς.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού και στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ενδέχεται να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία τους, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

9. Τα Δικαιώματα σας

Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, ανακοίνωσης και ρυθμίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (άρθρο 12 ΓΚΠΔ), δηλαδή το δικαίωμα σας να ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα {όπως αναλυτικά γίνεται με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy)}.

 • Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αναλόγως εάν τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από εσάς ή όχι.
 • Δικαίωμα πρόσβασης  στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει σχετικά με εσάς.
 • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας πληροφοριών.
 • Δικαίωμα διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς.
 • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
 • Δικαίωμα να σας γνωστοποιηθεί τυχόν διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμός της επεξεργασίας τους .
 • Δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε προκειμένου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας.
 • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 • Δικαίωμα να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ
 • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας ,δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση.
 • Δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

10. Τι γίνεται όταν μας παρέχετε δεδομένα τρίτων ή αν μας παράσχει τα δεδομένα σας κάποιος τρίτος;

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας, μπορεί να χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε μαζί τους τα προσωπικά σας δεδομένα και μόνο εφόσον πρώτα σας έχουμε ενημερώσει και έχουμε λάβει τη ρητή συγκατάθεση σας για τον σκοπό αυτό. Σε κάθε περίπτωση μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι απαραίτητα για να παρέχουν τις υπηρεσίες που τους ζητάμε και απαιτούμε από αυτούς να προστατεύουν τα δεδομένα σας και να μην τα χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς.

11. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να τροποποιούμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Εάν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορους τρόπους μέσω της Πλατφόρμας ή ενδέχεται να σας αποστείλουμε ακόμη και ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν η εν λόγω αλλαγή είναι σημαντική για το απόρρητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές, να τις αξιολογήσετε και, κατά περίπτωση, να εναντιωθείτε ή να διαγραφείτε από μια υπηρεσία ή λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να βλέπετε αν έχουμε πραγματοποιήσει αλλαγές ή πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

12. Τρόποι επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας e-mail στο info@falf.gr.

Πολιτική χρήσης Cookies

Σε αυτήν την Πολιτική Cookies θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies και παρόμοιων συσκευών που είναι εγκατεστημένες στους τερματικούς σταθμούς των πελατών και των χρηστών μας. Μερικές φορές, η χρήση των cookies μπορεί να σχετίζεται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, επομένως σας συνιστούμε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία είναι προσβάσιμη στην πλατφόρμα μας, εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των χρηστών μας, πώς θα ασκήστε τα δικαιώματά σας ή ποια είναι η ορολογία που χρησιμοποιούμε για να αναφερθούμε στην Πλατφόρμα μας (Web, Εφαρμογές ή Καταστήματα)

Τι είναι τα Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού – webserver) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Πληροφορίες σχετικά με τα Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Παροχή Συγκατάθεσης για την αποδοχή Cookies

Με την είσοδό σας στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας μας λαμβάνετε γνώση σχετικού σημειώματος για τη χρήση cookies, το οποίο βρίσκεται σε ορατή θέση και παραπέμπει στην παρούσα πολιτική χρήσης. Σε περίπτωση, που αποφασίσετε να περιηγηθείτε σε υποσελίδες της ιστοσελίδας μας και εφόσον έχετε ρυθμίσει καταλλήλως τον διαδικτυακό σας φυλλομετρητή, παρέχετε ελευθέρως την ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας για την χρήση αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούστε να απέχετε από την περιήγηση εντός της ιστοσελίδας μας ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση Cookies

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες προκειμένου να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες ενέργειες.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε στο +30 2410533683 ή μέσω e-mail στο info@falf.gr.