Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελίας σας. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και το κόστος ανέρχεται σε 1,70 € (συν ΦΠΑ). Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς παραγγελίας.

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι καθαρά, χωρίς ίχνη αποσμητικού, μακιγιάζ και αρωμάτων. Τα ρούχα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί ή πλυθεί.

Η εταιρεία Falf διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται καθώς και τις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο καταναλωτής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

Ρουπακιά-Μπέσκα ΟΕ
Falf
Ερυθρού Σταυρού 9-17
ΤΚ 41221
ΛΑΡΙΣΑ

Επιστροφή προϊόντων από Ευρώπη

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς παραγγελίας.  Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν και το ελέγξουμε θα επικοινωνήσουμε μαζί μας μέσω email.

Αλλαγή Προϊόντος

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο προϊόν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να γίνει κράτηση στο νέο προϊόν μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα σας αποσταλεί η αλλαγή στην διεύθυνση της αρχικής παραγγελίας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή με άλλο προϊόν, χρώμα ή μέγεθος στο φυσικό κατάστημα Falf Minimal Chic, Λάρισα αρκεί να έχετε μαζί την απόδειξη της αγοράς.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν και ελεγχθούν (2-3 εργάσιμες ημέρες). Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική, χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας. Στην περίπτωση που η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Η επιστροφή χρημάτων από online αγορές δεν είναι δυνατή στο φυσικό μας κατάστημα (Falf minimal chic, Λάρισα).

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο +30 2410533683 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της.

 

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε στο +30 2410533683 ή μέσω e-mail στο info@falf.gr.